Brf Lojohöjden

Brf Lojohöjden

På ena sidan den glittrande Askrikefjärden. På den andra långsträckta strövområden genom skog och över ängar. Här ligger brf Lojohöjden på Lidingö. Med åtta kilometer till centrala Stockholm är läget perfekt för dig som vill bo på landet men ändå ha nära till stan.

Reparationer/ombyggnad

Lägenheterna inom föreningen ger goda möjligheter för att omdisponera rummen. Många väggar kan tas bort eller flyttas. När du tänker renovera och/ eller bygga om vill vi att du tänker på:

  • Ta kontakt med fastighetsskötaren redan när du planerar – hen kan med sina kunskaper och erfarenheter ge goda råd för att undvika dyra misstag.
  • Alla renoveringar som innebär att rumsindelning, rör, avlopp och/eller ventilation påverkas måste dokumenteras i ett avtal med föreningen. Kontakta fastighetsskötaren.
  • Alla ingrepp i bärande väggar kräver bygglov innan de kan påbörjas
  • Vid renovering av våtrum (bad/toalett) kräver föreningen att det görs enligt gällande branschregler – det är den boendes sak att kontrollera vad dessa regler innebär
  • Innan man borrar i väggar, tak och golv måste man försäkra sig om att det inte finns tv-kablar, el- eller vattenledningar där man tänkt borra.

Styrelsen önskar lycka till med renoveringen!

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Hantverkarformularet_14.pdf)Hantverkarformuläret 14 706 kB

Skriv ut E-post