Brf Lojohöjden

Brf Lojohöjden

På ena sidan den glittrande Askrikefjärden. På den andra långsträckta strövområden genom skog och över ängar. Här ligger brf Lojohöjden på Lidingö. Med åtta kilometer till centrala Stockholm är läget perfekt för dig som vill bo på landet men ändå ha nära till stan.

Föreningslokal Lojovägen 44

Föreningslokalen kan användas för privata fester. Lokalen innehåller pentry med kyl/frys och diskmaskin, bord och stolar liksom porslin samt glas och bestick. Möblemanget omfattar även bekväma sittgrupper samt stereoförstärkare och högtalare.

Utrustning finns för 40 gäster, vilket också är det högsta antal personer som, enligt brandmyndighetens bestämmelser får vistas i lokalen.

Endast Du som medlem och din make, maka eller sammanboende får låna lokalen, som bokas via samma bokningssystem som tvättstugan.

Se till att Du använder dekorationer som inte skadar inredningen. Undvik t ex "kraftig" tape på målade ytor. Utvändiga marschaller placeras på underlägg, så att stearin inte stänker ner underliggande yta.

Du själv ansvarar för att ordningsreglerna följs. Efter varje uthyrning besiktigar föreningen lokalen. Skulle trots allt en skada uppstått är Du som medlem ansvarig, meddela oss om något gått sönder.

Skriv ut E-post