Brf Lojohöjden

Brf Lojohöjden

På ena sidan den glittrande Askrikefjärden. På den andra långsträckta strövområden genom skog och över ängar. Här ligger brf Lojohöjden på Lidingö. Med åtta kilometer till centrala Stockholm är läget perfekt för dig som vill bo på landet men ändå ha nära till stan.

Verkstad Lojovägen 44

Verkstaden – populärt kallat Snickarboden – är beläget på kortsidan av garagebyggnaden. Ingången – en grön plåtdörr – ligger till vänster om entrén till Lojovägen 44.

Verkstan får fritt disponeras av föreningens medlemmar mot erläggande av en engångsavgift på 200 kr. Ett villkor för utkvittering av nyckel till lokalen är att du undertecknat en ansvarsförbindelse, där det framgår att du använder lokalen och dess utrustning på eget ansvar.

För att du ska kunna utnyttja de moderna maskiner, som nyligen införskaffats – en kap-/gersåg samt klyvsåg - måste du ha deltagit i en informationsträff då dessa maskiner demonstrerats. Även här krävs att du undertecknar en ansvarsförbindelse. Det sker i samband med informationsträffen. Om du vill delta vid nästa informationstillfälle kan du anteckna ditt namn på en väntelista, som finns anslaget på väggen i Snickarboden.

Förutom verkstadslokalen finns också ett nyrenoverat pentry. I målarrummet får du under en kortare tid förvara pågående arbeten.

Pärmen – med all nödvändig information och blanketter – finns i styrelserummet - längst in i föreningslokalen. Styrelserummet är bemannat på förmiddagarna. Tag med jämna pengar, om du vill använda lokalen.

I Snickarboden finns ordningsregler på väggarna. Det är viktigt att du följer dessa ordningsföreskrifter för din egen säkerhets skull och för att vi alla skall trivas.

Om du lämnar kvar arbeten måste de märkas med namn, telefonnummer och datum. Längsta förvaringstiden är två veckor. Därefter förverkas dessa kvarvarande arbeten, likaså de som är omärkta.

Grundregeln är att du alltid måste städa lokalen efter det att du använt den!

För utkvittering av nyckel till verkstaden eller om du har synpunkter på densamma, kontakta fastighetsskötare Veronica Wallmark på 072-252 36 49 eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Skriv ut E-post