Brf Lojohöjden

Brf Lojohöjden

På ena sidan den glittrande Askrikefjärden. På den andra långsträckta strövområden genom skog och över ängar. Här ligger brf Lojohöjden på Lidingö. Med åtta kilometer till centrala Stockholm är läget perfekt för dig som vill bo på landet men ändå ha nära till stan.

Kabel-TV

Rudboda Bostadsrättsförening är anslutna till Com Hem. Föreningen har ett gruppavtal med Com Hem vilket innebär att du som medlem i föreningen har tillgång till Com Hems grundutbud av digitala kanaler kostnadsfritt samt tillgång till Com Hem Play. Vill man ha ett utökat utbud får man ta kontakt med Com Hem för beställning, detta avtalas och betalas av den som beställer.

För att kunna se det digitala utbudet krävs en digitalbox eller ett kort för din TV om den har en sådan ingång. Denna box eller kort, som klarar högupplöst TV, distribueras av Com Hem.

Den 8 september 2020 släcks det analoga TV-kanalerna samt FM-radion i Com Hems nät, vilket gäller Com Hems befintliga och nya kunder.

Vid in- och utflyttning ska kontakt tas med Com Hem för att få tillgång till resp avsluta avtalet om TV-distribution. 

Mer information om Com Hems utbud finner ni på Com Hems hemsida www.comhem.se eller via Com Hems kundservice 0771-55 00 00.

Vid frågor, kontakta gärna styrelsen på telefon 070-765 53 24 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Skriv ut E-post