Brf Lojohöjden

Brf Lojohöjden

På ena sidan den glittrande Askrikefjärden. På den andra långsträckta strövområden genom skog och över ängar. Här ligger brf Lojohöjden på Lidingö. Med åtta kilometer till centrala Stockholm är läget perfekt för dig som vill bo på landet men ändå ha nära till stan.

 

Stambyte

2021-03-02

Aktuell information om pågående stambyte i föreningens samtliga hus (Lojovägen 1-77)

Vi går nu in på den sista tredjedelen av projektet för att byta ut alla avloppsstammar och renovera alla badrum. 

Arbetet utförs av vår entreprenör Våtrumsteknik AB med projektledning från AFRY (fd ÅF). Besiktningar sker etappvis av 8 -16 lägenheter i takt med att dessa färdigställts. Besiktningar utförs av en oberoende besiktningsgrupp (bygg, vvs, och el). Berörda boende meddelas tid för besiktning av Våtrumsteknik.

För tillfället pågår arbetet Lojovägen 68-71, nästa etapp är Lojovägen 66-67. Därefter följer Lojovägen 51-52. Adresserna Lojovägen 53-56 samt Lojovägen 41-43 kommer också att stambytas före sommaren. Efter sommaren pågår och slutförs arbetet på adresserna Lojov 45 – 50. Det genomgående stambytet ska vara slutfört innan jul i år. 

Med hänsyn till pågående pandemi försöker Våtrumsteknik se till att möten och besök i våra bostäder sker smittsäkert. 

Tillkommande arbeten som pågår fram till december i år gäller renovering av yttre avloppsrör (se information i Lojonytt februari 2021).

För stambytet gäller att alla kontakter med boende hanteras av Våtrumsteknik AB. Tider för försyner och eventuella tillvalsmöten hanteras i direktkontakt mellan Våtrumsteknik och boende. 

Vi ber alla boende respektera att alla praktiska frågor och alla garantifrågor hanteras direkt med Våtrumsteknik.

En mindre utställning med ingående sakvaror (kakel, klinkers, handfat, duschlösning med mera) finns tillgänglig Lojovägen 44 fram till oktober 2021.

Vi vill tacka alla boende som hittills berörts för mycket gott samarbete mellan er och Våtrumsteknik. Ni har bidragit till att vi hittills inte haft några förseningar i detta väldigt stora projekt!

 

Skriv ut E-post