Brf Lojohöjden

Brf Lojohöjden

På ena sidan den glittrande Askrikefjärden. På den andra långsträckta strövområden genom skog och över ängar. Här ligger brf Lojohöjden på Lidingö. Med åtta kilometer till centrala Stockholm är läget perfekt för dig som vill bo på landet men ändå ha nära till stan.

Kabel-TV

Rudboda Bostadsrättsförening är anslutna till Com Hem. Föreningen har ett gruppavtal med Com Hem vilket innebär att du som medlem i föreningen har tillgång till Com Hems paket "Medium 8 favoriter". Det innebär ett grundutbud av analoga och digitala kanaler samt möjlighet att själv välja till 8 kanaler. Dessa går att byta varje månad om man så vill och ingår i avgiften. Vill man ha ett utökat utbud får man ta kontakt med Com Hem för beställning, detta avtalas och betalas av den som beställer.

För att ha tillgång till det digitala utbudet krävs en digitalbox. Denna box, som klarar högupplöst TV, distribueras av Com Hem och hör i vårt fall ihop med det kort man får av Com Hem.

Analoga kanaler får man tillgång till genom att ansluta sin TV till TV-uttaget i väggen samt göra en ny kanalsökning.

Vid in- och utflyttning ska kontakt tas med Com Hem för att få tillgång till resp avsluta avtalet om TV-distribution.  

Mer information om Com Hems utbud finner ni på Com Hems hemsida www.comhem.se eller via Com Hems kundservice 0771-55 00 00.

Vid frågor, kontakta gärna styrelsen på telefon 070-765 53 24 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (BRF Rudboda - Information Comhem.pdf)Information Com hem 2014 294 kB

Skriv ut E-post